Παράπονα για τα σκουπίδια

Κοινοποίηση

Λάβαμε διαμαρτυρίες από κατοίκους του χωριού σχετικά με την αποκομιδή σκουπιδιών. Σύμφωνα με τα παράπονα των συγχωριανών και με τις φωτογραφίες που μας στείλανε διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση των υπερχειλισμένων κάδων με σκουπίδια ακόμα και στην κεντρική πλατεία της Ομβριακής, αναζητήσαμε τους λόγους για τους οποίους το χωριό εμφανίζει αυτή την εικόνα.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από τους κάδους σκουπιδιών στην κεντρική πλατεία της Ομβριακής.

Όπως προ είπαμε με σκοπό την επίλυση του προβλήματος και όχι με διάθεση αντιπαράθεσης επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Δομοκού τον κύριο Μπάμπη Λιόλιο και μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε δύο παράγοντες.

"Το πρόβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών οφείλεται στην επισκευή του απορριμματοφόρου που εξυπηρετεί την Ομβριακή καθώς και στην έλλειψη συνοδών απορριμματοφόρων. Ο δήμος Δομοκού βρίσκεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης συνοδών απορριμματοφόρων και εκτιμάται ότι το πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων θα έχει τακτοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας", δήλωσε ο δήμαρχος Δομοκού κ. Μπ. Λιόλιος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα (26/09/2022).

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Ομβριακή και το χωριό μας θα εμφανίζει την εικόνα που του αξίζει.

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr