ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ του Δημάρχου Δομοκού κ. Μπάμπη Λιόλιου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
του Δημάρχου Δομοκού κ. Μπάμπη Λιόλιου

Το διαδίκτυο και η ψηφιακή προβολή του τόπου μας αποτελεί σταθερά μία από τις προτεραιότητες της Διοίκησής μας. Για το λόγο αυτό αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και συνεργασία που γίνεται με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και των μνημείων του δήμου μας.

Χάρη στην πρωτοβουλία των εμπνευστών και δημιουργών του ιστότοπου omvriaki.gr η Ομβριακή έχει πλέον τη δυνατότητα να προσελκύσει νέους ταξιδευτές στον τόπο μας, αλλά και να συνδέσει όλους του Ομβριακίτες ανά τον κόσμο.

Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς το διαδίκτυο είναι το όχημα εξόδου από τις συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Γι΄ αυτό σταθερή επιδίωξη μας ως Δημοτική Αρχή, από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, κόντρα στις οικονομικές δυσχέρειες, οι οποίες έχουν ενταθεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμε ζωντανό το ενδιαφέρον για δράσεις και πρωτοβουλίες, που προβάλουν τον τόπο και προάγουν τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας είναι προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προσφέρουμε σε όλους τους συνδημότες μας διεξόδους, που συμβάλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Μπάμπης Λιόλιος

Δήμαρχος Δομοκού

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr