ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού

Ο χώρος του διαδικτύου, αυτό το παγκόσμιο διαδικτυακό χωριό, εμπλουτίζεται πλέον από μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην “Αρχόντισσα του Δομοκού” Ομβριακή. Και αυτό οφείλεται σε εξαίρετους και ικανούς συντοπίτες μας, που αγαπούν τον τόπο τους και κοπιάζουν για να τον αναδείξουν.

Ανταποκρίθηκα με ιδιαίτερη χαρά στην πρόσκληση των δημιουργών της ιστοσελίδας, να χαιρετίσω το νέο τους εγχείρημα. Διαπίστωσα δε με ιδιαίτερη ικανοποίηση  την υψηλή αισθητική και τα θετικά πρώτα δείγματα γραφής της ιστοσελίδας: omvriaki.gr.

Η Ομβριακή είναι όντως «ένα αυθεντικό, παραδοσιακό χωριό της Στερεάς Ελλάδας», όπως τονίζουν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας. Και είναι δυστυχώς ένας τόπος «ανεξερεύνητος για τους περισσότερους», όπως εύστοχα συμπληρώνουν.

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας: omvriaki.gr ανοίγουν έναν εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας με όλο τον κόσμο. Δίνουν τη δυνατότητα σε “εξερευνητές” από τα πέρατα της γης να ανακαλύψουν αυτήν την πανέμορφη γωνιά της Στερεάς Ελλάδας.

Είναι εξαιρετική η ιδέα, αξιέπαινο το εγχείρημα και εύχομαι από καρδιάς: «Καλή Επιτυχία»!

Πέρα από τις ευχές, απευθύνω με την ευκαιρία ένα κάλεσμα προς όλους. Εμείς οι αυτοδιοικητικοί, οι δημιουργοί της ιστοσελίδας και κάθε συντοπίτης θα πρέπει να αφοσιωθούμε σε έναν κοινό στόχο: Να αναδείξουμε την Ομβριακή σε όλο της το μεγαλείο. Να δουν όλοι τα χαρίσματα αυτού του τόπου, μέσα από τη δική μας ματιά!

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr