Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών ανακοίνωσε τη λειτουργία Ωδείου στην Ομβριακή

Κοινοποίηση

Την ίδρυση παραρτήματος Ωδείου, με την επωνυμία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στην Ομβριακή ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο Νηπιαγωγείο της Ομβριακής.

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στη Λαμία αποτελεί ένα κέντρο μουσικής παράδοσης, όπου τα παιδιά, σε σύγχρονες αίθουσες, διδάσκονται παραδοσιακά και κλασικά όργανα, Βυζαντινή Μουσική και Θεωρία Ευρωπαϊκής Μουσικής. Επίσης, διαθέτει τμήματα προπαιδείας, μουσικής τεχνολογίας, χορωδίας, καθώς και μουσικά σύνολα.

Ο Μητροπολίτης Συμεών μετά το τέλος του Αγιασμού στο νηπιαγωγείο της Ομβριακής μοίρασε στα παιδιά τσάντες με σχολικά είδη.

Στον Αγιασμό του Νηπιαγωγείου Ομβριακής παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Μπάμπης Λιόλιος, οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και αναφέρθηκε στη λειτουργία του ΚΔΑΠ Ομβριακής με πρωτοβουλία του Δήμου Δομοκού, ο Αντιδήμαρχος Ξυνιάδας κ. Ανδρέας Λαϊνάς, ο ιερέας του χωριού π. Δημήτριος Νασόπουλος και πλήθος επισήμων.

Δείτε επίσης:

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Ομβριακής για τη νέα σχολική χρονιά

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr