Κούλουμα στην Ομβριακή!

Κοινοποίηση

Κούλουμα στο χωριό μας προσκαλούν να κάνουμε την Καθαρά Δευτέρα οι Γυναίκες της Ομβριακής.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ομβριακής σας προσκαλεί στην πλατεία της Ομβριακής την Καθαρή Δευτέρα 18/3/2024 στις 11 π.μ., στην εκδήλωση "Κούλουμα στο χωριό" με το μήνυμα,
"στης ακρίβειας τον καιρό κούλουμα στο χωριό
βάζουμε τα σαρακοστιανά και το ποτό
ελάτε να βάλετε το κέφι και το χορό".

Ο Σύλλογος Γυναικών της Ομβριακής θα προσφέρει δωρεάν την πιο νόστιμη φασολάδα που θα ετοιμάσουν οι σπουδαίες νοικοκυρές του χωριού μας, καθώς και μοναδικά σαρακοστιανά χειροποίητα εδέσματα όπως ο χαλβάς Φαρσάλων.

Πάρτε τους φίλους σας και την οικογενειά σας και ελάτε να γιορτάσουμε τα πατροπαράδοτα Κούλουμα στην Ομβριακή!

Από την ίδρυσή του  έως και σήμερα, ο Σύλλογος Γυναικών Ομβριακής αδιάκοπα πράττει τα μέγιστα δυνατά, τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για όπου αλλού έχει παραστεί ανάγκη.  Το έργο του σπουδαίο, ακατάπαυστο και αναγνωρισμένο. Προβάλλει την ιστορία και την παράδοση, ενισχύει τον πολιτισμό με κάθε δυνατό μέσο και φροντίζει πάντα να λαμβάνει μέρος σε δράσεις που προωθούν όχι μόνον την φήμη της Ομβριακής, αλλά και την ιδέα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Στο πλαίσιο της αποκριάτικης ατμόσφαιρας και της ξέφρενης διασκέδασης που επιτάσσουν οι μέρες, ο Σύλλογος Γυναικών θα πραγματοποιήσει και αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία του χωριού την Κυριακή το απόγευμα στις 17/3/2024.

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr