ΚΔΑΠ Ομβριακής – Εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ

Κοινοποίηση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών χωρίς voucher (εκτός ΕΣΠΑ) στο ΚΔΑΠ της Ομβριακής.

Οι δυνητικοί ωφελούμενοι  μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων τους,  βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων (όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό λειτουργίας των δομών.

Προηγούνται τα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παιδιά πολυτέκνων και μονογονεϊκών  οικογενειών, καθώς και παιδιά γονέων με σωματική αναπηρία και με τήρηση σειράς προτεραιότητας,  βάσει αριθμού πρωτοκόλλου, που θα λαμβάνεται με την κατάθεση των αιτήσεων,  έως την κάλυψη του συνόλου των θέσεων που διατίθενται.

Τα παραπάνω κριτήρια αποδεικνύονται με την κατάθεση δικαιολογητικών τα οποία συνοδεύουν την αίτηση.

Με την αξιολόγηση των αιτήσεων, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των 3 δομών ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού σε Δομοκό, Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του ΚΔΑΠ Ομβριακής

Το ΚΔΑΠ Ομβριακής θα λειτουργεί 5 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 16:00 έως τις 20:00, εκτός της περιόδου από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, όπου το ωράριο λειτουργίας αρχίζει από τις 09:00 έως τις 13:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονέων.

Σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, αυτό του δημοτικού σχολείου Ομβριακής, με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώνουν πτυχές του εαυτού τους και ταλέντα και να ανακαλύψουν νέες δεξιότητες και ενδιαφέροντα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Δήμου Δομοκού 2232350200 και 2232350221.

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr