Καλή χρονιά Ομβριακή!

Κοινοποίηση

Η χρονιά 2021 σε λίγες ώρες τελειώνει… Μία χρονιά που άφησε μία πικρή γεύση στο τέλος της για το χωριό μας, αλλά που είχε και πολλές όμορφες στιγμές και αρχές στη διάρκειά της.

Το 2021 το χωριό απέκτησε ωδείο με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, ώστε τα παιδιά της Ομβριακής να εξασκηθούν στη μουσική. Μία ανάσα πολιτισμού και αγάπης για το χωριό μας, αλλά και τα γύρω χωριά Δομοκού.

Παράλληλα, το 2021 στο χωριό μας λειτούργησε το γυμναστήριο με οργανωμένα μαθήματα pilates, αλλά και η ακαδημία ποδοσφαίρου για τους λιλιπούτειους, εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της Ομβριακής.

Τα πανηγύρια μας προσαρμόστηκαν στις ανάγκες της πανδημίας, αλλά η ουσιαστική τους έννοια δεν χάθηκε. Ο Σύλλογος Γυναικών Ομβριακής ήταν παρόν να προσφέρει το καλύτερο που μπορούσε, συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία.  

Ο Αη- Γιώργης μας χάρη στη δύναμη και την αυτοθυσία του παπά Δημήτρη ήταν η παρηγοριά μας σε κάθε δυσκολία, αλλά και η ευλογία μας σε κάθε χαρούμενο γεγονός. Όλες οι εκκλησίες του χωριού μας και το μοναστήρι μας δεν στερήθηκαν εορτασμών και Θείας Λειτουργίας.

Η ιστοσελίδα του χωριού Omvriaki.gr που ξεκίνησε μόλις τον Σεπτέμβριο του 2021 και αναπτύσσεται συνεχώς με νέους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει τη σύνδεση των απανταχού Ομβριακιτών με τον τόπο τους. Περισσότεροι από 15.000 μοναδικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν προσγειωθεί και περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της Ομβριακής μέσα στους 4 μήνες λειτουργίας της.

Ας ευχηθούμε το 2022 να είναι μία χρονιά με πολλές γιορτές και χαρές για την Ομβριακή και μία γενναιόδωρη χρονιά για όλους μας.

Με υγεία, αγάπη και αφθονία να έχετε μία υπέροχη Νέα Χρονιά!

Να τα πούμε;!

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr