Η Ομβριακή συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Κοινοποίηση

Είδη Πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Ι.Ναός Αγ.Γεωργίου Ομβριακής για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σε Αττική, Εύβοια, Ηλία και Μάνη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κάτοικοι της Ομβριακής, οι οποίοι με πρωτοβουλία του πατέρα Δημήτριου Νασόπουλου συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης.

Ανάμεσα στα είδη που συγκεντρώνονται είναι τροφές μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι κ.ά.), κονσέρβες και ξηρά τρόφιμα (μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, μπάρες δημητριακών κ.ά.), εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, γάλα συμπυκνωμένο, ζωοτροφές, είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, χαρτί κουζίνας και τουαλέτας), μωρομάντηλα, πάνες –παιδικές και ενηλίκων, αντισηπτικά, μάσκες, πετσέτες, φακοί, γάζες, επίδεσμοι, κρέμες φαρμακευτικές, αλοιφές εγκαυμάτων και παυσίπονα.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται στον Προναό του Αγίου Γεωργίου Ομβριακής έως την Κυριακή 15 Αυγούστου και την Δευτέρα 16 Αυγούστου θα σταλούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr