Η Ομβριακή είναι στο διαδίκτυο με δική της ιστοσελίδα!

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα omvriaki.gr αποτελεί την αρχή για την ολοκληρωμένη διαδικτυακή φήμη της Ομβριακής.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από την Bluemind Digital Marketing Services χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία της Ρενάτας Ζαχαροπούλου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Bluemind Digital Marketing Services, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων - eshop.

Η ίδια, γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από την Ομβριακή -κόρη του Γεώργιου Ζαχαρόπουλου, είχε το όραμα να δημιουργήσει έναν σύγχρονο ιστότοπο για το χωριό καταγωγής της, με ιδίους πόρους, μία προσπάθεια που καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας covid-19.

Τελικά, η προσπάθεια για την κατασκευή ιστοσελίδας της Ομβριακής ευοδώθηκε το καλοκαίρι του 2021 με την αμέριστη υποστήριξη των αντιδημάρχου Ξυνιάδος κ. Ανδρέα Λαϊνά, του πρωτοπρεσβύτερου της εκκλησίας Αγ. Γεωργίου Ομβριακής π. Δημήτριου Νασόπουλου και με την ενθάρρυνση του Συλλόγου Γυναικών Ομβριακής.

Το διαδικτυακό αποτύπωμα της Ομβριακής

Η Ομβριακή διαθέτει πλέον, έναν σύγχρονο και ταχύτατο ιστότοπο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Google για υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης, με τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας σε λειτουργίες και εργαλεία.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συνδέσει όλους τους Ομβριακίτες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται με το χωριό τους, αλλά και να «συστήσει» την Ομβριακή στους «ανήσυχους» ταξιδευτές, που αναζητούν νέους προορισμούς και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Ενέργειες προώθησης ιστοσελίδας

Για τη γνωστοποίηση της ιστοσελίδας στο ευρύτερο κοινό και την ανάπτυξη της φήμης της Ομβριακής, η Bluemind Digital Marketing Services, με τη συνεργασία του αντιδήμαρχου Ξυνιάδας Α. Λαϊνά έχουν συντάξει ετήσιο πλάνο προώθησης του ιστότοπου, που θα χρηματοδοτηθεί με ιδία κεφάλαια, ως μία επιπλέον προσφορά στήριξης της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, όλες οι τεχνικές αναβαθμίσεις της ιστοσελίδας, καθώς και των εργαλείων της θα γίνονται στους κατάλληλους χρόνους, ώστε ο ισότοπος omvriaki.gr να παραμένει σε αδιάλειπτη λειτουργία.

Φιλοξενία επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα στο σημείο Επιχειρήσεις "Φαγητό- Ποτό" έχει συνδέσει τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης με τους αντίστοιχους λογαριασμούς Google My Business (χάρτες της Google), που εντοπίστηκαν από την ομάδα της Bluemind, κατά τη διάρκεια υλοποίησης του ιστότοπου.

Ειδικά, για τις επιχειρήσεις της Ομβριακής έχει προβλεφθεί η δυνατότητα σύντομης παρουσίασης πάνω στον ιστότοπο, αλλά και αναλυτικής περιγραφής της επιχειρηματικής δραστηριότητας για όσους επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στην Ομβριακή ή σε οποιοδήποτε άλλο γεωγραφικό σημείο και οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Ομβριακή, με τεχνικές SEO.

Ο ιστότοπος μπορεί να λειτουργήσει εξωστρεφώς για τις επιχειρήσεις που θα ήθελαν να έχουν ένα δυναμικό σημείο προβολής στο διαδίκτυο, έχοντας προετοιμάσει το περιεχόμενο, που θα φιλοξενηθεί στον ιστότοπο.

Επαγγελματίες και επιχειρηματίες που συνδέονται με την Ομβριακή μπορούν να επικοινωνούν εδώ.

Μία ιστοσελίδα με προσβάσιμη σε όλους

Η επικοινωνία με την ιστοσελίδα είναι ανοιχτή για όλους!

Η ενότητα του ιστότοπου με 'Νέα" θα εμπλουτίζεται συνεχώς είτε με ειδήσεις που αφορούν το χωριό και τους κατοίκους του, είτε με δράσεις και παρεμβάσεις που είναι προς όφελος της Ομβριακής, καθώς και με ιστορικά στοιχεία που αφορούν τον τόπο και την ιστορία του.

Μέσα στον ιστότοπο omvriaki.gr και στη σελίδα Επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς και email τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν, για να αποστέλλουν κάποια ενημέρωση ή κάποιο νέο που θα ήθελαν να δημοσιευτεί στον ιστότοπο.

Επίσης, ο ιστότοπος διαθέτει σελίδα στο Facebook και όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν και από εκεί.

Facebook Page

Η ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services σας εύχεται καλή πλοήγηση!

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr