Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ομβριακή

Κοινοποίηση

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, η Ομβριακή γιορτάζει τον ερχομό των Χριστουγέννων με ένα πάρτι έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται χάρη στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Ομβριακής και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου της Ομβριακής. Η εκδήλωση της φωταγώγησης θα λάβει χώρα μεθαύριο Πέμπτη στην κεντρική πλατεία του χωριού στις 6 μ.μ.

Τα παιδιά της Ομβριακής αλλά και των γειτονικών χωριών του Δομοκού θα έχουν την ευκαιρία και γιορτάσουν τον ερχομό των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα κεράσματα και face painting με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ομβριακής με διαρκή διάθεση κοινωνικής προσφοράς και συλλογικής δράσης τιμά το μέλλον του χωριού μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας, προσφέροντας τα απαιτούμενα, ώστε να πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση υποδοχής της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου αντίστοιχα προσφέρει, ότι καλύτερο μπορούν οι γονείς που τον απαρτίζουν με διάθεση προσφοράς στα κοινά, ενέργειας, χρόνου, ιδεών και χρημάτων.

Έτσι, ο εορτασμός της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ομβριακή φέτος, θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των δύο συλλόγων, που με ενθουσιασμό φρόντισαν να προσφέρουν τη χαρά της εορταστικής ατμόσφαιρας των ημερών στα παιδιά μας και στο χωριό.

Φέτος, ο ουρανός της Ομβριακής θα φωτιστεί ακόμη περισσότερο μέσα από την αγάπη, την προσφορά και την ενσυνείδηση στις αρχές και τις αξίες του χωριού μας, που στηρίζουν έμπρακτα και με αυταπάρνηση τα μέλη των συνεργαζόμενων Συλλόγων.

Κοινοποίηση

Copyright 2024 All rights reserved |
Κατασκευή ιστοσελίδας Bluemind.gr